5 jaar uitstel voor Molenzonen

Op 23 mei 2018, over deze onderwerpen: Sport

5 jaar uitstel voor Molenzonen

Sinds de bekendmaking van de mogelijke verkoop van de terreinen van Molenzonen door OCMW Lier, nu 4 jaar geleden, is er aanzienlijk wat kostbare tijd verloren gegaan. Het zag er zelfs naar uit dat door het getalm van het gemeentebestuur van Heist verder uitstel van verkoop door OCMW Lier niet meer aan de orde was.

N-VA fractievoorzitter Jan Moons : " We zijn dan ook verheugd dat, na onze bemiddeling met de OCMW-fractie van N-VA Lier, er toch een verlenging van 5 jaar is goedgekeurd. Het bestuur van Heist, dat hun vraag van 15 jaar uitstel niet ingewilligd zag, is nu wel genoodzaakt om op korte termijn in actie te schieten. Wij zijn dan ook van mening dat dit uiteindelijk een goede zaak is.

De verlenging van 5 jaar gaat trouwens pas in na het aflopen van de huidige termijn in 2021. Dat geeft het nieuwe bestuur van Heist de tijd tot 2026 om hiervoor de nodige stappen te ondernemen".

"Voor N-VA Heist is dit alvast een programmapunt voor de verkiezingen, en geen item om terug over de volgende verkiezingen heen te tillen", aldus raadslid Tim Teurfs.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is