De academie verhuist

Op 4 september 2015

N-VA Heist-op-den-Berg vernam in de pers het voornemen van het gemeentebestuur om de academie niet naar het Cultuurplein te verhuizen maar om ze op een betaalbare manier uit te breiden aan de Oude Godstraat.

Voorzitter Jan De Haes: “N-VA heeft altijd gepleit voor betaalbare oplossingen. En zeker nu ook het pand ernaast verworven werd is een sterke verbetering van het mobiliteitsprobleem mogelijk. Onder voorbehoud van verdere informatie over de details van dit voornemen, kunnen we dit initiatief van Schepen Eric Verbist eigenlijk toejuichen. Het ligt overigens in de lijn met de voorstellen die onze fractie reeds vroeger naar voor bracht.”

De voorzitter ziet misschien nog een ander lichtpunt maar blijft ook voorzichtig: ”Deze wending luidt misschien het eindpunt in van de megalomane maar onbetaalbare dromen van dit bestuur, dat steeds doet alsof de bomen tot in de hemel groeien. Helaas verontrusten de zijdelingse uitspraken over het oprichten van extra denkgroep (lees fantaseerclubje) over het Cultuurplein ons toch ook weer opnieuw.”

Met andere woorden, N-VA Heist-op-den-Berg blijft waakzaam.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is