Meerjarenplan Heist legt kiezersbedrog bloot

Op 15 januari 2014

In verschillende werkgroepen heeft N-VA Heist-op-den-Berg het meerjarenplan dat voorligt op de gemeenteraad van 16 december 2013 onder de loep genomen. “Met deze plannen leidt het schepencollege de Heistse bevolking al dansend naar de hellepoort” besluit N-VA voorzitter Jan De Haes.  “N-VA Heist-op-den-Berg is eigenlijk heel bedroefd over dit totaal gebrek aan verantwoordelijkheidszin bij onze bestuurders.”

Kiezersbedrog.

Van alle CD&V {beloften} blijft alleen {gebakken lucht} over: er komt geen modern managementbeleid, terwijl prestige en show blijven.

VLD beloofde in de verkiezingscampagne van 2012 een belastingverlaging, maar slikt zonder boe of bah nu een stijging tot 140% tegenover huidig niveau.

De inbreng van Sp.a is herkenbaar: al wie werkt, spaart of onderneemt is er aan voor de moeite.

En het gaat verder: onder schijn van enkele losse ondoordachte besparingsflodders zoals sluiten van de uitleenposten, wordt er niets gedaan voor meer efficiëntie of kostenbesparing.

Onze toekomst is bedreigd

Naast de hold-up op de portemonnee van de Heistenaar, zal ook de schuld tot 250% t.o.v. 2012 stijgen. (zie bijgevoegde grafieken)

Hoewel er -gelukkig- ook wat gedaan wordt aan de helaas jarenlange verwaarloosde wegen en fietspaden, komt er geen tijdige noch structurele oplossing voor het mobiliteitsprobleem.

Er wordt ook niets gedaan voor meer ondernemings- of tewerkstellingskansen in Heist.

Tijdens de gemeenteraad zullen de fractieleden de planning afkeuren. Er worden doelgerichte tussenkomsten voorzien. Per onderdeel volgt er nadien nog een  uitgebreider analyse. Wenst u hierover de berichten, gelieve ons dan te contacteren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is