Meerjarenplan Heist legt kiezersbedrog bloot

Op 14 december 2013

 

Kiezersbedrog.

Van alle CD&V {beloften} blijft alleen {gebakken lucht} over: er komt geen modern managementbeleid, terwijl prestige en show blijven.

VLD beloofde in de verkiezingscampagne van 2012 een belastingverlaging, maar slikt zonder boe of bah nu een stijging tot 140% tegenover huidig niveau.

De inbreng van Sp.a is herkenbaar: al wie werkt, spaart of onderneemt is er aan voor de moeite.

En het gaat verder: onder schijn van enkele losse ondoordachte besparingsflodders zoals sluiten van de uitleenposten, wordt er niets gedaan voor meer efficiëntie of kostenbesparing.

Onze toekomst is bedreigd

Naast de hold-up op de portemonnee van de Heistenaar, zal ook de schuld tot 250% t.o.v. 2012 stijgen. (zie bijgevoegde grafieken)

Hoewel er -gelukkig- ook wat gedaan wordt aan de helaas jarenlange verwaarloosde wegen en fietspaden, komt er geen tijdige noch structurele oplossing voor het mobiliteitsprobleem.

Er wordt ook niets gedaan voor meer ondernemings- of tewerkstellingskansen in Heist.

 

Tijdens de gemeenteraad zullen de fractieleden de planning afkeuren. Er worden doelgerichte tussenkomsten voorzien. Per onderdeel volgt er nadien nog een  uitgebreider analyse. Wenst u hierover de berichten, gelieve ons dan te contacteren.

 

 evolutie gemeenteschuld

 evolutie belastingen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is