N-VA Heist-op-den-Berg werkt aan de toekomst.

Op 6 maart 2015

Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen kon de N-VA ook in Heist-op-den-Berg op grote steun rekenen. Ondertussen vinden nieuwe en jonge verkozenen hun weg in de politiek. Tijd en redenen om even stil te staan bij de toekomst.

Fractievoorzitter Eddy Gorris besloot dat het goede moment aangebroken was om de fakkel over te dragen aan het jonge talent. Op de fractievergadering van februari legde hij zijn taak als voorzitter van de fractie neer en op 4 maart werd de  nieuwe fractievoorzitter Jan Moons verkozen.

Eddy Gorris: “Tijdens de twee jaren als fractievoorzitter van 11 gemeenteraadsleden en 4 OCMW-raadsleden werd de basis gelegd voor een goed draaiend team. Dat dit veel tijd en energie vraagt kan men wel begrijpen. Daarom heb ik keuzes moeten maken, nadat ik ondervonden had dat het voorzitterschap nog moeilijk te combineren viel met mijn andere activiteiten. Bovendien is de tijd ook rijp om nieuwe raadsleden aan zet te laten. Met nog een kleine 4 jaar te gaan is er nog voldoende ruimte voor hen om de nieuwe uitdaging aan te gaan.  De keuze om een stapje terug te zetten was voor mij een logische stap. Ik ben er trouwens van overtuigd dat Jan Moons dit prima zal doen als nieuwe fractievoorzitter.”

Jan Moons: “Sinds mijn verkiezing bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen en nog meer bij de verkiezingscampagne in 2014 heb ik ondervonden dat politiek mij echt wel boeit.  Gedurende de twee voorbije jaren heb ik op de gemeenteraadszittingen al één en ander kunnen leren, maar ik besef dat er nog een weg te gaan is.  Samen met de fractie wil ik verder werken aan een kritische maar constructieve  opvolging van de gemeentelijke belangen.  Ik hoop als nieuwe fractievoorzitter een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan alle Heistenaren.”

Voor meer informatie kan u terecht bij Jan Moons (0475323057) of Eddy Gorris (0475783259).

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is