Jan Moons trekt Heistse N-VA lijst

Op 21 september 2017

Het afdelingsbestuur van N-VA Heist-op-den-Berg heeft vier kandidaten aangeduid voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

N-VA Heist-op-den-Berg zal in 2018 aan de kiezer een alternatief bieden, waarmee de politieke kaarten in Heist door elkaar zullen worden geschud. Dat vereist een sterke ploeg, een sterk programma en een doeltreffende campagne.

Aan het programma wordt reeds maanden gewerkt door thematische werkgroepen. Gisteren werden de trekkers aangeduid die de campagne zullen uittekenen en in gang zetten.

Lijsttrekker wordt Jan Moons, die nu fractievoorzitter is voor de N-VA in de gemeenteraad.

Hij wordt bijgestaan door Katleen Vantyghem (2de) en Eddy Gorris (3de), beiden N-VA-gemeenteraadslid. Jan De Haes, die provincieraadslid is voor N-VA zal de lijst duwen (35ste).

Het bestuur gaf deze vier kandidaten de opdracht om samen met ondervoorzitter Patrick Cottenie de volgende gemeenteraadsverkiezing tot een succes te maken. Alleen zo krijgt Heist eindelijk een beter bestuur dat de focus legt op bereikbaar werk en onderwijs, op gezond en aangenaam wonen, in een moderne gemeente met pit voor alle Heistenaren in alle deelkernen van gans Heist-op-den-Berg.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is