Karen Michiels vervoegt de N-VA-lijst voor Booischot

Op 3 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 wil N-VA alle kerkdorpen nauw betrekken. Daarom zal  Karen Michiels uit Booischot op een sleutelpositie op de lijst terecht komen.

Karen Michiels

Karen is geboren en getogen in Booischot en leidt TRM nv. Dit is de onderhoudsgarage en een zusterbedrijf van Transport Michiels.

Sociaal geëngageerd

Als moeder van 3 kinderen is ook zij bekommerd om het welzijn en veiligheid van onze jeugd.  Op jonge leeftijd bouwde ze al mee aan de groei van de Chiro van Booischot. Nu is ze er als penningmeester nog steeds bij betrokken: “Eén van de belangrijke uitdagingen was het opvolgen van de nieuwbouw van de chirolokalen”, herinnert zich Karen. Haar sociaal engagement verklaart haar studies tot Sociale Verpleegkunde. Ze gelooft in nog meer samenwerking tussen de verschillende verenigingen.

Mobiliteit en werk

Voor Karen zijn mobiliteitskwesties niet vreemd en ze is overtuigd dat haar ervaring in de transportsector van dienst kan zijn. “Om tot een duurzame en gedragen oplossing te komen in Booischot en ook ver daarrond, dienen alle betrokken partijen samen rond de tafel te gaan zitten. Dat zijn dan o.a. de transportsector, de omwonenden, de scholen en verenigingen, en ook de andere gemeentes en hogere overheden”, aldus Karen.

Via de politiek wil ze mee een drijvende kracht zijn voor meer werk in eigen streek. “Nauwe samenwerking tussen industrie en onderwijs kan in kader van duaal leren veel jongeren aan een goede job helpen.”

Sterk in Booischot

Karen zal er niet alleen voor staan in Booischot vertelt lijsttrekker Jan Moons: “Zelf ben ik ook geboren in, en nog steeds nauw betrokken met Booischot.  Daarnaast zijn onze afdelingssecretaris Philip Vanhelmont en OCMW-raadslid Ruben Jacobs al actief de noden van Booischot aan het opvolgen. Karen vult deze groep mooi aan. Wij zijn ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage zal kunnen leveren om een ‘Veilige thuis te creëren in een welvarend Booischot’ en bij uitbreiding Heist-op-den-Berg.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is